Fem Coral

Fem Coral

«Fem Coral» forma part del conjunt de recursos i activitats educatives que l'Àrea d’Ensenyament i Política Lingüística de l'Ajuntament de Reus posa a l'abast dels centres educatius de la ciutat per tal de participar i acompanyar la comunitat educativa en la formació i l'educació de les persones des de l’inici de l'escolarització fins a l'edat adulta.

El «Fem Coral» fomenta l'aprenentatge de la música i del cant coral entre l'alumnat de primària com un element integrador i de convivència.

Edició 2019

L'edició 2019 del Fem Coral es dedica al món de la dansa amb motiu de l’Any Roseta Mauri Reus 2019. S'interpreta la cantata “Viatge a la dansa”, amb música i text de Martí Carreras Almar, que repassa diferents episodis de la vida de la gran ballarina reusenca Roseta Mauri, la qual va arribar a primera ballarina de l’Òpera de París durant la segona meitat del segle XIX.

Hi participen 1.135 nens i nenes de 24 escoles de Reus i diferents poblacions veïnes.

  • Data: 14 de maig a partir de les 17:30 h
  • Lloc: Pavelló Olímpic Municipal.

Coordinadora de Dansa de Reus
Les diferents escoles de dansa que integren la Coordinadora de Dansa de Reus oferiran també una actuació a la darrera part del concert, que servirà com a cloenda de la trobada. Hi participaran alumnes de l’Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis, l’Escola de Dansa del Centre de Lectura i l’Escola de Dansa Núria Díez.

Imatge del Fem Coral 2019 amb la ballarina Roseta Mauri de protagonista

Fem Coral

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.