L'EDAT MODERNA A REUS

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
Primària
Secundària
Objectius: 

• Treballar la situació espacio-temporal de l’època Moderna i Contemporània
• Explorar geogràficament sobre plànol, situar-nos i entendre els canvis estratègics
• Conèixer l’art i la cultura del moment a través del Patrimoni
• Aplicació de conceptes pedagògics treballats a classe a la pràctica

Descripció: 

Viatja a l’edat Moderna a través de la història d’una de les famílies més importants de la ciutat. Com uns simples boters van esdevenir nobles? Descobreix aquesta ruta on et CONVERTIRÀS de primerà mà en un petit comerciant en busca d’ingressos i de reputació. Però alerta! Els temps van de pressa i l’arribada de la burgesia i el capitalisme no et deixarà viure de rendes! 
Ruta dinamitzada on treballareu els conceptes de canvi de l’edat Moderna a l’edat Contemporània a través de les conseqüències econòmiques i socials. Hi ha preparades proves dinàmiques on l’alumnat viurà in situ aquests procesos de canvi. 
Inclou una visita al Palau Bofarull, exemple intacte d’aquells temps a Reus. 

Requisits: 

cs + eso

Calendari: 
CURS ESCOLAR
Horari: 

De dimarts a divendres: matins

Organització: 

nformació detallada: https://anseducacio.cat/noblesburgesos
Organització: Ans Educació
Persona de contacte: Víctor García Chacón
Telèfon: 622 105 834 (Matins)
Inscripció a www.anseducació.cat o a través de [email protected]

Altres: 

    

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.