Centre cívic del Carme

Sala del Centre Cívic del Carme.El Centre Cívic del Carme va néixer l’any 2011, amb el trasllat de l’antic Centre Cívic Carrilet al barri del Carme i es va integrar al conjunt residencial i d’equipaments de la Patacada.

Consta de 1.100 m2 que permeten ubicar aules de formació, aules  polivalents, sala d’exercici físic, aula de cuina i restauració, aula de noves tecnologies i despatxos per a entitats.

 

 

Centre Cívic del Carme
Plaça de la Patacada, 10
Tel. 977 010 051

Horaris: De dilluns a divendres de 8:00 h a 22.00 h. Juliol i agost: de 8 a 15h.

Plaça de la Patacada, 10


D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.