Centre cívic Mas Abelló

Activitat al Centre Cívic Mas AbellóEl Centre Cívic Mas Abelló va ser inaugurat l’any 1993 i va entrar en ple funcionament quan es va remodelar la plaça que l’envolta.

 

L’edifici, fruit de la restauració i conversió del casalot Mas Abelló, té una superfície total de 1.071 m2, on s’hi troben despatxos per a entitats, sala d’exposicions, sales polivalents i aules de formació.

 

 

Centre Cívic Mas Abelló
C/ Mas Carpa, 4
Tel. 977 010 030

Horaris: De dilluns a divendres de 8.00 a 22.00 h. Del 13 al 31 d'agost, tancat.

C/ Mas Carpa, 4


D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.