Centre cívic Llevant

El Mas dels Canonges és la seu del Centre Cívic LlevantEl Centre Cívic Llevant és del 1988, però va inaugurar les noves instal·lacions el 2010. L’edifici, situat al rehabilitat mas de l’hort dels Canonges, al barri Horts de Miró, té una superfície de 1.100 m2.

Disposa de despatxos per a entitats, aula de restauració i cuina, aula de noves tecnologies, aules d’arts plàstiques i manuals, sala de conferències i sala d’exercici físic.

 

 

Centre Cívic Llevant
Pl. Horts del Canonges, 1
Tel. 977 010 026

Horaris: De dilluns a divendres de 8.00 a 22.00 h. De l'1 de juliol al 10 de setembre, de 8:00 h a 15:00h.

El Centre Cívic Llevant ocupa les instal·lacions, totalment remodelades el 2010, del mas dels Canonges, un antic mas que ja existia al s. XVIII.

L’hort dels Canonges va ser donat per la família Miró, propietària original, al capítols de canonges de la catedral de Tarragona. El 1841, l’Ajuntament de Reus en va prendre possessió arran de la llei de desamortització eclesiàstica.


D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.