Centre cívic Migjorn

Entrada del centre cívic Migjorn.El Centre Cívic Migjorn va iniciar la seva activitat l’any 1992 a l’equipament situat al carrer Astorga. L’any 2001, es va construir un nou edifici de dues plantes amb una superfície de 1.100 m2,  complementada amb el jardí del Mas Juroca.

En aquest edifici, s’hi troben sales de formació, aula polivalent, aules tallers, aula de psicomotricitat, aula de noves tecnologies, cuina i despatxos per a d’entitats.

 

 

Centre Cívic Migjorn
Riera de l'Escorial, 24
Tel. 977 010 032

Horaris: De dilluns a divendres de 8.00 a 22.00 h. A l'agost, de 8 a 15h.

Riera de l'Escorial, 24


D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.