Centre cívic Mestral

Interior del Centre Cívic MestralEl Centre Cívic Mestral va ser el primer centre cívic de la xarxa municipal, estrenat el 1987, als blocs Bofill del barri Gaudí. L’any 2010, l’equipament es va ampliar amb la remodelació d’un edifici annex, que ha permès ubicar la seva entrada principal a l’avinguda de Barcelona per fer-la més accessible.

Amb una superfície d’uns 1.500m2, entre ambdós edificis, s’hi poden trobar: espais d’informació, sala lectura, sala reunions, sala d’exposicions, auditori i zona lliure d’ordinadors, aules polivalents, aules de formació, aula cuina, aula d’exercici físic, aula de noves tecnologies, aula taller i despatxos per a entitats.

 

 

Centre Cívic Mestral
Av/ de Barcelona, 6
Tel. 977 010 039

Horaris: De dilluns a divendres de 8.00 a 22.00 h

Av/ de Barcelona, 6


D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.