Centre cívic Ponent

Façana del Centre cívic Ponent.El Centre Cívic Ponent va obrir l’any 1991 i, des del 2001, està situat a l’antiga fàbrica La Coromina Industrial SA, a l’avinguda dels Països Catalans. Té una superfície total de 1.262 m2.

A l’equipament s’hi troben despatxos per a entitats, aules polivalents i de formació, aula de noves tecnologies i sala d’exercici físic, cuina i un pati.

 

 

Centre Cívic Ponent
Av/ dels Països Catalans, 106
Tel. 977 010 044

Horaris: De dilluns a divendres de 8.00 a 22.00 h. Del 23 de juliol al 10 de setembre: de 8h a 15h.

El Centre Cívic Ponent va obrir les portes el 1991, i des del 2011 ocupa les instal·lacions de l’antiga fàbrica d’anhídrid carbònic La Coromina Industrial SA.


D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.