L'Alcalde

Foto de l'alcalde

Les tecnologies digitals permeten acostar la informació d'una manera directa i ràpida i definir nous canals de relació amb les persones. En el cas de les ciutats, la presència a la xarxa fa possible millorar el coneixement dels ciutadans i ciutadanes sobre tot allò que la ciutat posa a la seva disposició i, al mateix temps, fer conèixer la ciutat més enllà de les fronteres del municipi.

Amb aquest objectiu, vull convidar-vos com a alcalde a passejar pel Reus que es concreta en aquest web: un Reus que recull tota mena de serveis pensats per a les persones i que conté també les traces de la identitat col·lectiva que ens defineix com a ciutat i que ens diferencia i ens singularitza davant del món. Un Reus obert on trobareu tota la informació que marca l'actualitat municipal i ciutadana: als carrers, a les empreses, als comerços, a les escoles... Un Reus obert, dinàmic i proper que confio que ens ajudareu a acabar de perfilar amb les vostres aportacions i els vostres suggeriments. Sigueu-hi tots i totes benvinguts.Carles Pellicer Punyed
Alcalde de Reus

[email protected]

Juny de 2011

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.