Adquisició de llibres per a les biblioteques municipals

Llibres inclusius
Llibres inclusius
Llibres inclusius

La Xarxa de Biblioteques Municipals de Reus ha rebut un ajut de 10.000 € per a l’adquisició de llibres d’acord amb les bases de la convocatòria de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. L’ajut concedit, amb resolució aprovada el març de 2022, és a càrrec de l’instrument financer dels Next Generation EU en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

L’adquisició de llibres, que s’ha completat el desembre de 2022, ha permès ampliar els fons de les biblioteques Xavier Amorós i Pere Anguera amb una col·lecció de llibres i materials per al públic universal, és a dir, que per les seves característiques són també a l’abast de les persones amb diversitat funcional. Es tracta, en aquest sentit, de llibres amb lletra gran, tàctils, amb material educatiu de suport i llibres especials.

A partir d’aquest fons, el programa Els contes a Cau d'orella incorpora el primer semestre de 2023  un nou cicle de Contes inclusius que completen el projecte per fer les Biblioteques Municipals de Reus un espai cada cop més inclusiu que convidi tothom a experimentar el gust per la lectura. 

Llibres inclusius
Llibres inclusius
Llibres inclusius

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.