Comunitat energètica del polígon Agro-Reus

Logos ACEPAR Next Gen

La comunitat energètica del polígon Agro-Reus (ACEPAR) és un projecte pilot de comunitat energètica amb participació municipal i de diverses empreses ubicades al polígon Agro-Reus amb una capacitat de generació d'energia de fins a 6,2 MWp anuals. L'objectiu és generar energia destinada a l'autoconsum a partir d'instal·lacions solars fotovoltaiques i comercialitzar els excedents de producció a través de Reus Energia a preus menors que els de la xarxa.  

ACEPAR

Reus Energia

El projecte compta amb un ajut de 1.9994.446 € a càrrec dels fons Next Generation de la Unió Europea en el marc del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia (PRTR), d'acord amb la convocatòria del II Programa d'incentius a projectes pilot singulars de comunitats energètiques (CE Implementa) de l'Instituto de Diversificación y Ahorro de la Energía, dependent del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic. 

L'objectiu és exportar l'èxperiència d'aquesta comunitat energètica a altres polígons industrials de la ciutat.

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.