Oficina de Rehabilitació de Reus i Baix Camp

Oficina de Rehabilitació Reus i Baix Camp

L’Oficina, ubicada a l'edifici municipal del Mercat, gestiona els ajuts en matèria de rehabilitació residencial aprovats per la Generalitat de Catalunya en el marc del Pla Estatal de Recuperació, Transformació i Resiliència, i l’Instrument de Recuperació Next Generation EU. Funciona com a finestreta única per a Reus i els municipis del Baix Camp per coordinar, informar, assessorar i facilitar la gestió dels ajuts i la prestació de serveis que contribueixin a facilitar la implementació i la gestió integral dels programes i ajuts previstos. 

Programes d'ajuts

 

  • Actuacions de rehabilitació de millora de l’eficiència energètica a nivell d’edifici de tipologia residencial col·lectiva, incloent els seus habitatges i els habitatges unifamiliars.

 

  • Actuacions de millora de l’eficiència energètica en habitatges.

 

  • Elaboració del llibre de l’edifici existent per a la rehabilitació i la redacció de projectes de rehabilitació

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.