Formulari: millorem el medi ambient en xarxa

Si creus que cal fer xarxa per millorar el medi ambient i vols estar informat en primera persona, deixa'ns les teves dades.

Protecció de dades personals

De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016, i la LOPDGDD 3/2018, de 5 de desembre de 2018, us informem que les vostres dades personals formen part dels tractaments titularitat de l’Ajuntament de Reus i seran tractades de forma confidencial. 

Les dades aquí recopilades tenen com a finalitat  l’enviament d’informació sobre els nostres serveis i activitats emmarcades en el medi ambient  per mitjans electrònics com correu electrònic, telegram o altres de missatgeria electrònica que l’ens municipal consideri segur en el tractament de dades,  sempre que ens autoritzi el seu tractament així com, per atendre les seves consultes en relació als nostres serveis. Es preveuen cessions de dades en motiu de col·laboració amb els ENS municipals sempre per previsió legal. Les dades podran ser comunicades a proveïdors amb accés a dades, amb qui es formalitzen les obligacions i responsabilitats que assumeixen en el tractament de les dades, en qualitat d’ Encarregats del Tractament.

Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació de la forma que  s’especifica en informació addicional RGPDUE.

Així mateix, pot consultar informació addicional a la nostra pàgina web: https://serveis.reus.cat/rgpd/

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
Image CAPTCHA
Introduïu els caràcters que apareixen a la imatge.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.