BENESTAR ANIMAL


Vols adoptar un animal?

L'entrada d'un animal a la vostra llar és un esdeveniment molt gratificant tant per l'animal com per a la persona que l'adopta, però al mateix temps i per tal de garantir el seu benestar, aquest nou membre haurà de rebre el nostre afecte i les atencions que necessita.

Pàgines


Has de saber

L'adopció d'un animal és un acte que cal meditar. Incorpores a la teva llar un nou membre que necessitarà afecte, cures, atencions i l'assumpció de noves responsabilitats. Una mascota no és una joguina. És un compromís a llarg termini.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.