Subministrament d'aigua

L'empresa Aigües de Reus és l'empresa municipal responsable de la gestió, abastiment i administració i consum de l'aigua potable de la ciutat. S'encarrega, per tant, de realitzar la connexió de servei, és a dir, el tram de canonada d'enllaç entre la xarxa general i la instal·lació particular.

Els usuaris dels serveis d'Aigües de Reus poden trobar tota la informació referent al subministrament i sanejament, així com les tarifes d'analítiques al web de l'empresa, www.aiguesdereus.cat. Al mateix lloc web també s'hi pot trobar la informació sobre la gestió de tràmits, tarifes i ajudes familiars que presta l'empresa municipal d'aigües.

El web dóna accés a l’Oficina Virtual d'Aigües de Reus, on s'hi poden realitzar les gestions més habituals de forma telemàtica. Només cal donar-se d’alta una primera vegada. Les persones que disposin de certificat digital o DNI electrònic el podran utilitzar per accedir als serveis de l’Oficina Virtual.

Aigües de Reus
Plaça de les Aigües,1
Tel. 977 127 019

Horaris: Matí de dilluns a divendres de 8:30 a 13:30 h. Tarda: dilluns i dimecres de 15:30 a 17:00 h (d'octubre a març).

Aigües de Reus

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.