Premis pel Medi Ambient Ciutat de Reus

Els Premis pel Medi Ambient Ciutat de Reus tenen l’objectiu de reconèixer públicament les millors pràctiques mediambientals per part de les empreses adherides al Pacte pel Medi Ambient de Reus. Les empreses que concorren al premi poden presentar bones pràctiques ambientals, com a manifestació del seu compromís amb el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

En concret, es presenten iniciatives vinculades a millores energètiques com ara la reducció del consum energètic o projectes d’energies renovables; millores en aigua per al control i estalvi en el consum d'aigua, o la reducció de l'abocament d'aigües residuals; millores en la gestió de residus, en consum de matèries primeres, etcètera.

Aquests premis volen impulsar el compromís dels sectors productius de Reus amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible i amb el futur de la ciutat, un futur net i on l’economia verda sigui predominant en la generació llocs de treball i clau per al  benestar social.

Organitzen: la Cambra de Comerç de Reus i l'Ajuntament de Reus.

Consulteu els terminis i tots els detalls de la convocatòria a la seu electrònica:

Premis pel Medi Ambient Ciutat de Reus

Vídeos Relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.