Audiències públiques

LAudiències Públiquesaudiència pública és un instrument de participació ciutadana, previst als articles 51 i 52 del Reglament de participació ciutadana de l'Ajuntament de Reus, que consisteix en una trobada entre l’Ajuntament i la ciutadana «perquè aquesta pugui rebre informació i presentar i debatre propostes en relació amb una determinada actuació pública, activitat o programa d’actuació municipal».

AUDIÈNCIES PÚBLIQUES (des de l'aprovació del Reglament de Participació Ciutadana vigent)

3.12.2020 A les 19.00h. Sessió en línia

18.11.2020 a les 17.30h. Sessió en línia.

17.12.2019  a les 19:30 h, al Casal de les Dones

4.11.2019

  • Tema:  el Pla d'Acció Municipal 2020-2023
  • Ponents:   Sra. Noemí Llauradó, vicealcaldessa. i Sra. Montserrat Flores, Regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals
  • Documentació: PAM 2019-2023
Videos Relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.