Escola Oberta de Salut

Missió

La missió de l'Escola Oberta de Salut és apropar-te informació i activitats formatives en l’àmbit de la salut per tal de millorar les competències de la ciutadania en la cura i la gestió de la pròpia salut, fomentant l’autonomia, la participació i la presa de decisions informades.

Pots conèixer a fons l'Escola Oberta de Salut a través del seu espai web.

Web de l'Escola Oberta de Salut

Visió

Espai de referència per a la ciutadania on obtenir formació, informació, i on poder compartir experiències i coneixements per a la millora de la seva salut.

Un espai obert  i mòbil a la recerca del públic, cercant un espai que es relaciona amb d’altres àmbits i serveis, cercant el diàleg en salut en les diferents esferes d’acció de la comunitat. 

Serà també escenari de referència per a professionals i entitats i comunitats que ofereixen recursos, serveis o intervencions de caràcter didàctic, informatiu, o experiencial per a promoure l’aprenentatge, la col·laboració i la socialització al voltant d’aspectes que tenen a veure amb la millora dels hàbits quotidians a la recerca d’una millor qualitat de vida.

Valors

  • Accessibilitat i transparència per oferir una informació veraç, contrastada i actualitzada amb l’evidència científica disponible.
  • Respecte als principis generals de bioètica
  • Compromís de  col·laboració i coordinació entre tots els agents implicats
  • Treballar per generar entorns saludables i polítiques de promoció de la salut.

Per proposar activitats a l'Escola Oberta de Salut:

Per proposar activitats a realitzar en el marc de l’Escola de Salut només cal que feu arribar un correu a [email protected] amb una petita descripció de la proposta d’activitat, la valorarem i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Cal que les propostes  responguin a la missió de l’escola, i compleixin amb els valors que proposa.

Salut Pública
C/Ample, 13
Tel. 977 010 040

La seu de la regidoria de Salut es troba a l’edifici de l’Institut de Puericultura Doctor Frias, més conegut com «La gota de la llet». Aquest edifici sempre ha estat vinculat a la promoció de la salut del municipi.

Salut Pública

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.