Salut sexual i relacions afectives

El programa de salut sexual i reproductiva, dins de la promoció de la salut, cobreix aspectes relacionats amb la promoció del comportament sexual saludable i responsable, la protecció per mitjà del preservatiu per evitar infeccions de transmissió sexual (ITS) i embarassos no desitjats principalment en adolescents, així com la coordinació amb a l’ASSIR de Reus. ( atenció a la salut sexual i reproductiva)

El servei d’assessorament a joves es realitza dins el programa de l'ICS «Tarda Jove»

Tarda Jove

Servei dirigit a joves menors de 25 anys amb l’objectiu de prevenir els embarassos no desitjats i les malalties de transmissió sexual i oferir pautes de conducta positiva i protegida a fi que la sexualitat sigui viscuda com un aspecte més de la vida humana i no com una relació exclusivament coital.

SENSE CITA PREVIA · SERVEI GRATUÏT

ICS – ASSIR – Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva
Adreça: ASSIR CAP Sant Pere- Camí de Riudoms, 55-57, Reus
Telèfon Jove: 977 323 037

Salut Pública
C/Ample, 13
Tel. 977 010 040

La seu de la regidoria de Salut es troba a l’edifici de l’Institut de Puericultura Doctor Frias, més conegut com «La gota de la llet». Aquest edifici sempre ha estat vinculat a la promoció de la salut del municipi.

Salut Pública

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.