Formació universitària

Classe de la facultat de Ciències de la Salut.

La Universitat Rovira i Virgili (URV) és una universitat de referència tant a Catalunya com en l’espai europeu per la qualitat de la docència, l’aposta per la formació continuada i l’excel·lència en la recerca, el desenvolupament i la innovació. Al territori, la universitat hi ofereix 45 ensenyaments de grau que atrauen prop de 3.200 nous estudiants a l’any.

Una part d’aquests estudis s’imparteixen a Reus, on  hi ha el campus universitari Bellissens. Al campus de Reus s’hi troben:

  • La facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials
  • L'Escola Tècnica Superior d’Arquitectura (ETSA)

La facultat de Medicina i Ciències de la Salut, que ara es troba al centre de de la ciutat, es traslladarà al campus Bellissens més endavant. Tot i això, els alumnes dels cursos superiors de Medicina ja es formen a l’espai docent del nou hospital, a tocar del campus.

L’oferta d’estudis es completa amb la previsió d’ampliació dels serveis i equipaments del campus Bellissens:

  • L’edifici de serveis comuns que inclourà el centre de recursos per a l’aprenentatge i la investigació
  • La zona esportiva
  • Pisos de lloguer per a estudiants, doctorants i investigadors
  • L'edifici d’R+D+I de nutrició i salut i bioempreses, participat per la URV
  • La nova seu de l’ETSA

Als estudis de Ciències Econòmiques, Arquitectura i Ciències de la Salut, cal sumar-hi els estudis d'aviació: el Centre d’Estudis Superiors de l’Aviació, ubicat a l’aeroport de Reus, ja és un centre adscrit a la URV que ofereix el grau de Pilot d’aviació comercial i operacions aèries.

Rectorat de la URV
Carrer de l'Escorxador
Tel. 977 55 80 21
foto localització

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.