Agència de col·locació

Des de gener de 2012, l'IMFE Mas Carandell disposa de l'autorització per part del Servei d'Ocupació de Catalunya per actuar com a Agència de Col·locació, sota la identificació amb el número 900000062. Aquesta acreditació, registrada pel Sistema Nacional de Empleo de España, reconeix l'experiència de Mas Carandell i el consolida com a referent al territori en matèria de polítiques actives d'ocupació.

Les agències de col·locació són entitats que realitzen un servei d'intermediació entre les persones majors de 16 anys que busquen feina i les empreses que volen incorporar recursos humans. Com a agència de col·locació Mas Carandell ofereix a les persones que busquen feina la seva borsa de treball on s'hi poden trobar tot tipus d'ofertes. També disposa de diversos recursos d'orientació laboral adreçats a la millora de l'ocupació, i que compten amb el suport d'un equip tècnic professional durant el procés de recerca de feina:

Sessió informativa

Per donar a conèixer els recursos ocupacionals, formatius i els serveis de Mas Carandell i de la ciutat, les característiques i tendències del mercat de treball, així com les oportunitats d'ocupació.. Cal inscripció prèvia a les secretaries de Mas Carandell.

Borsa de treball per Internet

A través de l'adreça www.mascarandell.org s'ofereix intermediació laboral entre les persones que sol·liciten una ocupació i les empreses que cerquen personal.

Espai Activa

Espai d'assessorament en la inserció. Ofereix accés gratuït a equipaments informàtics, consulta d'ofertes laborals i dotació documental per fer més activa aquesta recerca d'ocupació. Sempre amb l'acompanyament de professionals.

Tallers de recerca activa de feina

Oferta de tallers flexibles i de curta durada (2h aproximadament) per aprofundir en aspectes concrets del procés de recerca activa de feina. Es pot consultar la programació al web mascarandell.org. Cal inscripció prèvia.

Treballar a l’estranger

Informació i assessorament per anar a treballar a l’estranger: ofertes de treball, processos de selecció, perfils més demanants, condicions laborals per països, informació sobre tràmits, etc. Ofertes oficials de la xarxa Eures.

Atenció personalitzada prèvia cita els dimarts d'11h a 13h. Cal haver assistit prèviament al Taller de recerca de feina  d’aquesta temàtica.

 Enganxa’t a l’ocupació

Sessions formatives per a persones que busquen feina. Es treballen diverses tècniques i recursos de recerca activa de feina per millorar i fer més efectiu el procés. Edicions descentralitzades en diversos espais de la ciutat (Centres Cívics)

Cal inscripció a la secretaria de Mas Carandell o al mateix Centre Cívic on es fa l’activitat.

Cartellera d’ofertes de treball locals i a l’estranger

Consulta l’actualització diària d’ofertes de feina a la cartellera de l’aulari de Mas Carandell. 

A banda dels recursos de l’Agència de col·locació, Mas Carandell ofereix orientació laboral individual mitjançant diversos programes que reben finançament del Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, com és el cas del Dispositiu Aportes, el Dispositiu d’inserció laboral del barri del Carme o els Itineraris Personals d’inserció. És recomana consultar a la secretaria de Mas Carandell  l’oferta vigent en cada moment.

Mas Carandell (IMFE i Fundació)
Carrer de Terol, 1
Tel. 977 010 850

Tipus de finançament: centre públic

Més informació: fitxa del centre

Mas Carandell (IMFE i Fundació)

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.