Orientació acadèmica

Mas CarandellDes del Servei d'Orientació Acadèmica s'ofereix informació de les diferents possibilitats d'estudis i s'orienta per a l'elecció d'itineraris formatius i professionals. 

  • Individual
    Acompanyament a la presa de decisions de les diferents opcions formatives i laborals a través de l'elaboració d'itineraris personalitzats. Assessorament adreçat a alumnat, professorat, família, etc. Cal demanar hora prèvia al Servei d'Orientació per a fer l'entrevista trucant a Mas Carandell. 

  • A centres educatius
    L’objectiu de les sessions informatives és donar a conèixer les alternatives formatives que té l’alumnat al finalitzar el nivell educatiu que està cursant. A part del sistema educatiu reglat també s’informa sobre possibles itineraris per als joves que no superen l’ESO o que no volen seguir estudis reglats. Contacti amb al Servei d'Orientació trucant a Mas Carandell.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.