Serveis adreçats a l’empresa

Mas Carandell realitza una important tasca d’apropament a les organitzacions per recollir les seves necessitats i interessos amb la finalitat d’oferir recursos que els donin suport al seu desenvolupament i afavoreixin la millora del seu capital humà a través de la formació i la incorporació de personal qualificat.

Borsa de treball per internet
A través de l’adreça http://borsa.imfe.org/ s’ofereix mediació entre empreses que cerquen personal i persones que busquen feina.

Consultoria en formació per a l'empresa
La Fundació Mas Carandell pot gestionar els ajuts al desenvolupament a totes les empreses que ho sol·licitin, per a un curs o per a la totalitat del pla de formació. Mas Carandell ofereix a les empreses formació a mida, que inclou assessorament, disseny, formació a mida i plans de formació per a organitzacions adaptats a les seves necessitats i característiques, i ofereix suport formatiu integral per a la millora contínua. De l’altra banda, es pot accedir a formació oberta, que són cursos de perfeccionament professional en més de 18 àmbits i sectors.

Cicle de jornades i seminaris per al desenvolupament econòmic i la cohesió social
A través dels seminaris, es dóna a conèixer el procés de gestió de les bonificacions o l'obtenció de cofinançament per accions formatives. Les jornades són sobre la planificació i gestió empresarial, aspectes comptables i fiscals, la sostenibilitat i la innovació de les organitzacions.

Mas Carandell (IMFE i Fundació)
Carrer de Terol, 1
Tel. 977 010 850

Tipus de finançament: centre públic

Més informació: fitxa del centre

Mas Carandell (IMFE i Fundació)

foto localització

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.