Oferta formativa

Curs de la Casa d'Oficis de Mas Carandell.

Mas Carandell disposa d’una oferta formativa adreçada a la població adulta d’acord amb la detecció de necessitats de les persones i les empreses, principalment de Reus i del Camp de Tarragona. Està dirigida a l’adquisició de coneixements, al desenvolupament d’actituds, al perfeccionament de competències professionals i a la participació social activa.

Mas Carandell ofereix, en aquest sentit, tres tipus de formació: bàsica, ocupacional i continuada.

 Formació ocupacional

Mas Carandell disposa de programes formatius subvencionats dirigits a persones aturades per facilitar-los l’accés al món laboral. Els programes són els següents:

  • Programes de qualificació professional inicial. Orientació, formació i acompanyament a la inserció per a joves que no han assolit el Graduat en Educació Secundària.
  • Cursos de formació ocupacional. Formació intensiva per a l’aprenentatge d’un ofici, alguns amb una estada de pràctiques a empreses.
  • Simulació d’empreses amb finalitats educatives (SEFED). Formació en l’àmbit d’administració polivalent per a PIME basada en la simulació empresarial.
  • Taller d’ocupació: Formació teòrica i pràctica especialitzada per a majors de 25 anys. Comporta un contracte laboral. 

Formació continuada

Cursos de perfeccionament de competències i qualificacions professionals i personals, que sovint compten amb acreditacions i reconeixement d’entitats empresarials i del món de la formació. Els cursos disponibles són els següents:

  • Cursos de perfeccionament professional presencials i semipresencials amb especialitats de diferents sectors empresarials. Són de lliure accés per a la ciutadania i les empreses poden oferir-los en el seu pla de formació.
  • Formació continuada a mida. Assessorament, disseny, gestió i/o realització d’un curs o del pla de formació d’una empresa que planteja una demanda concreta. Inclou les accions del consorci per a la formació continuada a petició d’entitats associades.
  • Formació per Internet. Més de setanta cursos de diversos temes professionalitzadors via telemàtica en col·laboració amb el Ministeri d'Educació. Es posa a disposició de la ciutadania una aula d’ordinadors, connexió a Internet i acció tutoritzada. 

Consulta l'oferta de cursos del Mas Carandell 2013-2014

Accés a la cultura digital

Formació gratuïta per facilitar i guiar els primers contactes amb la informàtica i les noves tecnologies a través d’un itinerari formatiu pràctic. 

Centre de formació de persones adultes Escola Marta Mata 

El Centre de Formació de Persones Adultes Escola Marta Mata es troba ubicat al Mas Carandell, tanmateix pertany a l'àrea de 'Formació per a la integració'. Per consultar tota la informació necessària visiteu la seva pàgina.

Mas Carandell (IMFE i Fundació)
Carrer de Terol, 1
Tel. 977 010 850

Tipus de finançament: centre públic

Més informació: fitxa del centre

Mas Carandell (IMFE i Fundació)

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.