Consulta de centres educatius i estudis

Consulta l'oferta educativa a Reus. Al cercador, trobareu informació sobre tots els centres educatius, públics, concertats i privats i els diversos ensenyaments que imparteixen.

Cercador de centres educatius i estudis

Per veure els centres educatius ubicats al mapa, amb la fitxa informativa de cada centre, podeu fer clic a la imatge i entrar al Geoportal de Reus.

Mapa de centres educatius al Geoportal

                                                          

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.