Procés de preinscripció i matrícula

La preinscripció escolar és un procediment administratiu ordenat i transparent  per assignar una plaça escolar als infants o joves que s'han d'escolaritzar per primer cop en un centre educatiu determinat.  Les famílies han de presentar una sol·licitud indicant la llista ordenada dels centres que demanen i especificar-ne les circumstàncies (residència, exitència de germans al centre...). Només  es pot presentar una sol·licitud per alumne o alumna. 

En aquest apartat hi trobareu tota la informació necessària per saber quan són les jornades de portes obertes dels centres educatius, quan cal realitzar la preinscripció escolar per al proper curs, quina documentació cal aportar, el número de desempat que ordena les sol·licituds, etc.. En el menú superior podreu escollir les etapes escolars per saber tota la informació de cada una d'elles.

Preinscripció curs 2021/2022 de P3 a 4t d'ESO 

Si no heu presentat la sol·licitud de preinscripció dins de termini i us quedeu sense escolaritzar,  sou alumant de nova incorporació a Reus, o heu de demanar un canvi de centre per circumstàncies excepcionals heu de presentar la sol·licitud d'admissió al llarg del curs (la trobareu a fitxers relacionats) a l'OME amb cita prèvia. Demaneu-la al 977010046 de dilluns a divendres de 9 a 14 h i us informarem també de la resta de documentació que cal portar.

La sol·licitud serà electrònica i es podrà fer des de l'ordinador, tauleta o mòbil amb connexió a internet accedint al web 

http://educacio.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/20483-obligatoris?   

Per  més informació accediu a  https://preinscripcio.gencat.cat 

Cliqueu aquí per saber  com fer la preinscripció escolar en línia   

A  fitxers adjunts us podeu descarregar:

- la guia per a la preinscripció en línia i matrícula per al curs 2021-2022

- la normativa que regula les normes de preinscripció i matrícula per al curs 2021-2022

11 de març : Oferta inicial provisional, podeu consultar-la a fitxers relacionats 

19 d'abril: Llista amb barem provisional, podeu consultar-la a fitxers relacionats 

30 d'abril: Llista amb barem definitiu, podeu consultar-la a fitxers relacionats  

5 de maig: número de desempat a partir del qual s'ordenen les sol·licituds amb la mateixa puntuació: 

Educació Secundària Obligatòria   40.900

2n Ciclce d'Educació Infantil i Educació Primària  69.448

7 de maig: Llista amb barem definitiu ordenada, podeu consultar-la a fitxers relacionats 

4 de juny: oferta definitiva, podeu consultar-la a fitxers relacionats

7 de juny llistes amb assignacions definitives i llistes d'espera, podeu consultar-les a fitxers relacionatsD'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.