Les accions

El concepte que engloba les diferents accions és la transformació. Transformació com a idea de generar un canvi positiu, de transformar el món amb les petites aportacions de cada dia. Transformació des de la creació, des de l’art i finalment des de l’impacte que pot generar l’emprenedor/a, amb el seu negoci.

Les principals campanyes del projecte estan dissenyades amb la finalitat de posar en valor els espais comercials buits dels Ravals Robuster i Sant Pere i atreure als/les emprenedors/es interessats/des en obrir un negoci d’impacte.

Accions per posar en valor els espais comercials buits.

  1. Campanya participativa “Com transformaries el món?”

  2. Intervencions artístiques als aparadors dels espais comercials buits. “L’art que transforma el món.”

  3. Ruta per descobrir les intervencions artístiques.

Accions per atreure els emprenedors d’impacte.

  1. Campanya de crida a l’emprenedor.

 

 

 

 

 

 

 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.