Espais oberts

Fer safareig. Botiga artesana de mobles restaurats on s’ofereix restauració, personalització i manteniment de mobles.
Núvol. Institut de bellesa

La finalitat del projecte «Reus Espais Vius» és revitalitzar el comerç de l’Eix Raval Robuster i Raval Sant Pere amb locals comercials buits. Us volem presentar els locals buits que han deixat de ser-ho per convertir-se en espais oberts al públic. Nous comerços que ja han aixecat la persiana per oferir una nova activitat a la ciutat, què esperes per visitar-los?

Fer Safareig
Fer Safareig està situat a la Raval Sant Pere 22. El dia 22 d’Abril de 2022 va obrir les portes convertint-se en el primer negoci de triple impacte en el marc del projecte «Reus Espais Vius» en obrir. És una tenda artesana de mobles restaurats on s’ofereix restauració, personalització i manteniment de mobles. Espai on donar expressió a la creativitat, incentivar a pensar, imaginar i compartir. La Cristina, l’ànima del projecte, és inquieta i enamorada de les coses boniques.

La trobareu a Facebook i Pinterest amb el perfil @fersafareig

Origamiartiterapia
La Botiga-Taller Origami Art i Terapia, especialitzada en joieria de paper, va obrir les seves portes el 3 de maig de 2022 al Raval Robuster, 39. L’origami és un art ancestral de la cultura oriental, la filosofia oriental afirma que l’origami aporta calma i desenvolupa la paciència a qui ho practica. La Lluïsa Crusells entusiasta de la cultura oriental a la ciutat de Reus és la impulsora i propietària de la botiga.

origamiartiterapia.cat

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.