Llegir i pensar

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
Secundària
Objectius: 

-Fomentar la lectura.
-Visualitzar la literatura com a eina imprescindible per conèixer el món que ens envolta.
-Dinamitzar el fons de la biblioteca.

Descripció: 

La literatura és present  a les nostres vides sense que ens n’adonem la majoria de les vegades. El cinema, l’art, la música, fins i tot els videojocs contenen múltiples referències literàries que sovint passen desapercebudes i que enriqueixen l’experiència visual i lúdica. El taller consisteix a destacar aquestes referències i mostrar la influència de la literatura en productes de consum cultural com els videoclips musicals, les pel·lícules i els videojocs. Al final de cada sessió es fa una presentació de les novetats de la literatura juvenil que recullen alguns dels aspectes tractats durant l’activitat.

Requisits: 

Com a màxim, 15 alumnes per sessió, és a dir, desdoblament de grup classe. Tots els alumnes amb mascareta i abans d’entrar a la Biblioteca han de rentar-se les mans.
Inscripció prèvia a la Sala Infantil de la BCR. Telèfon 977 010 025 Ext. 2018, de 14 a 20 hores

Calendari: 
Tots els dimarts lectius
Horari: 

Matí de 10 a 12 h, aproximadament

Altres: 

Organització: Sala Infantil Biblioteca Central Xavier Amorós
Persona de contacte: Santi Jiménez
Adreça: c/ de l’Escorxador, 1, 43202 Reus
Telèfon: 977 010 025 Fax: 977 010 028
Correu electrònic: santijimenez@reus.cat
Inscripció: per telèfon o correu electrònic. Rebreu confirmació de la data assignada.
Full d’inscripció NO

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.