La Palma

És un teatre a l’aire lliure, construït a principi del segle XX, però rehabilitat a finals dels 90. Té capacitat per a unes 800 persones a l’exterior i permet programar cinema a la fresca, concerts de terrassa, però també ser la seu de festivals de blues i de reggae. Disposa d’una sala polivalent amb aforament per a 400 persones utilitzada sobretot per a actuacions musicals.

Teatre a l'aire lliure de la Palma

 

La Palma
Carrer ample, 75
Tel. 977 010 652

És un teatre a l’aire lliure, construït a principi del segle XX, però rehabilitat a finals dels 90. Té capacitat per a unes 800 persones a l’exterior i permet programar cinema a la fresca, concerts i festivals. Disposa d’una sala polivalent amb aforament per a 400 persones. Des del 2011 el recinte de La Palma acull l’edifici del Casal de Joves. La Palma va passar a ser equipament municipal després d’una intensa campanya ciudadana que, a la dècada dels anys 80, va fer famós l’eslògan “La Palma pel poble”.

La Palma

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.