Teatre Bravium

Els orígens del Bravium, com entitat cultural dedicada principalment al teatre, se situen a finals del segle XIX, en les representacions teatrals que els diumenges a la tarda es feien als locals del Centre Catòlic.

El Bravium forma part de la història de teatre d’aficionats a Reus, una història que arriba als nostres dies conformant una panoràmica local no professional, de la qual poques ciutats gaudeixen. En aquest context el Bravium representa el paradigma de la tradició del teatre d’aficionats a Reus.

El Teatre Bravium es va construir l’any 1906, i 90 anys més tard es remodelava per continuar acollint noves propostes artístiques. Té una capacitat per a 250 persones i en aquests moments és el centre de reunió de diferents entitats que donen vida a aquest equipament. Actualment en obres, l'activitat es trasllada a l'Orfeó Reusenc.

Teatre Bravium 
C/ de la Presó, 13 (actualment en obres)
43201 Reus
Telèfon 977 343 701
[email protected]
www.braviumteatre.com

Bravium Teatre
Carrer de la Presó, 13
Tel. 977 34 37 01

Carrer de la Presó, 13

foto localització

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.