Sala Santa Llúcia

La Sala Santa Llúcia, situada al Raval de Robuster, 34, pertany a la Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia de Reus, una entitat cultural amb sis-cents anys d’història que aposta pel foment de les arts en general.

A la Sala Santa Llúcia, amb una platea de 192 localitats, s’hi programen activitats escèniques, conferències i projeccions.

La seu de la Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia, situada al centre de la ciutat, va ser completament remodelada al 2007. A més del teatre, compta amb l’Espai d’Art la Vintiquatrena, on s’hi presenten exposicions d’arts plàstiques.

 

Sala Santa Llúcia
Raval de Robuster, 34
Pàgina web: Sala Santa Llúcia

Sala Santa Llúcia
Foto Sala Santa Llúcia
F Sala Santa Llúcia
Sala Santa Llúcia
Raval de Robuster, 34
Tel. 977 77 11 91

Raval de Robuster, 34

foto localització

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.