Teatre de l'Institut Baix Camp

És el teatre del centre educatiu, que a més d’actuar com equipament propi, participa activament en les programacions dels diferents festivals que es realitzen a la ciutat: Trapezi i Cos.

Dins la xarxa Teatres de Reus, aquest equipament ha aconseguit establir una programació destinada a la comunitat educativa de tota la ciutat durant el període docent. Actualment, té una capacitat total per a 318 persones.

Teatre de l'Institut Baix Camp
C/ Jacint Barrau, 7 
43202 Reus 
Telèfon 977 310 953
Fax 977 314 721
[email protected]
www.iesbaixcamp.org

Teatre de l'Institut Baix Camp
Carrer Jacint Barrau, 1
Tel. 977 31 09 53

Carrer Jacint Barrau, 1

foto localització

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.