Teatre Fortuny

El Teatre Fortuny neix el 1882 impulsat pel nucli dirigent de la burgesia reusenca i motivat per la necessitar de dotar Reus d’un teatre equiparable a les primeres ciutats catalanes. Des de la seva inauguració fins el 1883, el teatre va viure les vicissituds dels diferents empresaris que el van gestionar. Pels seus escenaris hi van desfilar tot tipus d’espectacles, des dels més populars fins a les companyies més importants de l’època, passant per la introducció al cinema.

El teatre es va reinaugurar l’any 1988, gestionat pel Consorci del Teatre Fortuny, que formen tres institucions públiques: Generalitat de Catalunya, Diputació de Tarragona i Ajuntament de Reus.

El Teatre Fortuny té capacitat per 850 espectadors. Actualment, la gestió de la programació està al càrrec del Consorci del Teatre Fortuny. El teatre de text, l’òpera, la música o la dansa conformen l’oferta del Teatre Fortuny, que compta amb excel·lents índexs d’ocupació.

Entra al web www.teatrefortuny.cat.

Sostre del teatre Fortuny

Teatre Fortuny
Plaça de Prim, 4
Tel. 977 31 50 59

Horaris: Venda d’entrades A la taquilla del Teatre Fortuny de dilluns a divendres, d'11h a 13h i de 18h a 20h (plaça de Prim, 4. Tel. 977 010 659). La taquilla del Teatre Fortuny obre 1h abans de començar l’espectacle.

Plaça de Prim, 4

Teatre Fortuny

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.