Blog de l'Arxiu

Cerca al Blog de l'Arxiu
E.g., 19/06/2024
E.g., 19/06/2024
Dimecres, 6/03/2024
1 Imatges
Cartell de l'acte

L'Arxiu se suma a la commemoració del Dia Internacional de les Dones oferint la conferència "Dones i Arxius", que anirà a càrrec de la Dra. Coral Cuadrada Majó. L'acte tindrà lloc dimecres 6 de març a 2/4 de 7 de la tarda a l'Arxiu (c. Sant Antoni Maria Claret).
La Dra. Cuadrada,...

[+]
Dissabte, 27/01/2024
5 Imatges
Acte amb motiu del Dia Internacional en record de les víctimes de l'Holocaust

El dia 27 de gener es commemora el Dia Internacional en Record de les Víctimes de l’Holocaust. Aquesta data coincideix amb l’alliberament del camp d’extermini d’Auschwitz-Birkenau, el 27 de gener de 1945.

L’Ajuntament de Reus, a través de la Regidoria de Bon Govern, Transparència i Participació, ha organitzat un acte en memòria de les...

[+]
Divendres, 26/01/2024
5 Imatges
Visita dels alumnes de l'escola Sant Josep 2024 01 26

Aquest divendres ens han vingut a visitar tres grups de 1r d'ESO de l'escola Sant Josep de Reus. Al llarg del matí, 90 alumnes han passat per les instal·lacions de l'Arxiu i han pogut conìexer la funció que fan els Arxius i què hi fan els tècnics que hi treballen. També han pogut veure que els documents que tenim no només són en suport paper si...

[+]

Pàgines

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.