REDESSA

Reus és una ciutat atractiva per als emprenedors, que tenen a l'abast diversitat d'eines útils per desenvolupar el seu projecte empresarial.

La ciutat disposa, des de 1995, de diferents complexos empresarials públics, que estan al servei de les persones emprenedores i de les empreses i són gestionats per l'empresa de capital públic Reus Desenvolupament Econòmic SA (Redessa).

Ofereix serveis d'acompanyament per a la creació d'empreses:

 • Informació sobre l’entorn socioeconòmic.
 • Informació i assessorament empresarial.
 • Tutoria per part d'empresaris i professionals en el món de l'empresa.
 • Interrelació amb d'altres empreses.
 • Gestió i tramitació comptable, fiscal i laboral.

Redessa compta amb més de 70.000m² d’instal·lacions i serveis perquè les companyies hi desenvolupin la seva activitat:

 • Redessa 1: el centre d'empreses al Camí de Valls amb una superfície de 10.000m2 i amb despatxos modulables i serveis logístics comuns com recepció de correspondència i missatgeria, sales de reunió i formació, atenció de trucades, etc..
 • Redessa 2: un complex empresarial de 7.700m² de naus industrials de transició, que es va posar en marxa el 2002 al polígon industrial AIQSA.
 • Redessa 3: una trentena de parcel·les industrials concedides en règim de dret de superfície per a 60 anys, que ocupen 30.000m² i que estan pensades per a empreses que prefereixen destinar els seus recursos i capacitat d'endeutament a l'activitat productiva.
 • Tecnoredessa, el centre de negocis d'empreses tecnològiques. Amb 5.000 m2, ofereix a persones emprenedores i empreses serveis d'alt valor afegit  i equipaments especialitzats (CPD, fibra òptica, centraleta IP...).
 • CEPID, centre empresarial per a la innovació i el desenvolupament consta d'un equipament de més de 5.000 m2 per a activitats científiques i empresarials. Acull empreses amb experiència en el camp de la innovació que necessiten de serveis de proximitat amb la universitat i altres infraestructures dedicades a la investigació.
 • Centre de Bioempreses, ideat per acollir centres d'oficines i laboratoris d'empreses biotecnològiques, especialment en els àmbits de la nutrició i la salut.

Les empreses interessades en algun d'aquests espais, s'han de posar en contacte amb Redessa.

Redessa, Reus Desenvolupament Econòmic SA
Av. Bellissens, 42
Tel. 977 300 304

Av. Bellissens, 42

Redessa, Reus Desenvolupament Econòmic SA

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.