INFANTS CIUTADANS

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
A qui s'adreça: 

5è i 6è de Primària

Primària
Objectius: 

Promoure la participació activa dels infants en la construcció, el desenvolupament i la millora de la seva ciutat perquè raonin sobre aspectes que formen part de la seva vida sota el paràmetre dels drets dels infants.

Aquest curs es treballarà el tema: pendent de determinar

Descripció: 

Treball a les escoles amb alumnes de 5è i 6è a partir del primer trimestre de curs.

Requisits: 

Pertànyer a un grup de 5è o 6è de Primària d’un centre de Reus inscrit al programa Infants Ciutadans previ acord del consell escolar.

Calendari: 
A concretar
Horari: 

A concretar amb cada centre inscrit.

Preu: 
Gratuït
Organització: 

Organització: Ajuntament de Reus. Educació
Persona de contacte: Sílvia Parès
Adreça: c/ Rosselló, 2-8, 43201 Reus Telèfon: 977 010 047


Formulari d'inscripció

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.