VISITA AL CASAL DE JOVES LA PALMA (SECUNDÀRIA)

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
A qui s'adreça: 

12 a 18 anys 

Secundària
Objectius: 
  1. - Donar a conèixer l’espai de referència dels joves a la ciutat
  2. - Posar al seu abast tots els recursos i serveis que tenen disponibles
  3. - Crear espais de relació i participació entre l’administració i els joves
  4. - Augmentar els mecanismes de diàleg i contacte amb els joves a partir dels 12 anys
Descripció: 

L’activitat consisteix en una visita guiada al Casal de Joves gamificada. A partir de les proves per equips coneixeran tots els espais del Casal de Joves i Oficina Jove i els serveis i activitats que s’ofereixen. També hi ha la opció de fer-se la Targeta Jove per als alumnes a partir dels 12 anys (previ enviament de les dades i fotografia en jpg)

L’activitat es divideix en 3parts:

1. Visita gamificada: Resolució d’una sèrie de proves per grups per diferents espais del Casal per resoldre un enigma .

2. Presentació dels serveis que poden trobar a l’equipament (expedició de la Targeta Jove de Reus, espai internet, assessoraments personalitzats en temes d’educació, treball, salut emocional i mobilitat internacional. Informació sobre activitats d’oci i cultura , programació trimestral d’activitats i tallers al Casal , servei de lloguer dels bucs d’assaig, whatssap per rebre informació).

3. Fotografia de grup i explicació dels grafitis exteriors del Casal

Si el centre ha sol·licitat les Targetes Joves dels alumnes mitjançant el formulari on-line de la pàgina web de Joventut durant les hores de tutoria, al final de la visita es repartiran individualment a cada alumne.

Requisits: 

Sessions d’una hora.
L’ activitat es realitza al Casal de Joves a la Palma (C/ Castellvell, 24)
Nombre de participants per grup: mínim de 10 i màxim de 25 persones
És indispensable que el grup vagi acompanyat d’un responsable del centre.

Calendari: 
De novembre a juny (tot el curs escolar)
Horari: 

A concretar amb el centre.

Preu: 
Gratuït
Organització: 

Organització: Casal de Joves la Palma, Regidoria de Joventut

Persona de contacte: Carme Gonzàlez

Adreça: C/ Castellvell, 24 (La Palma)

Telèfon: 977010268 ext 2481

Inscripció: [email protected]

Altres: 

Si el centre ha sol·licitat les Targetes Joves dels alumnes mitjançant el formulari on-line de la pàgina web de Joventut durant les hores de tutoria, al final de la visita es repartiran individualment a cada alumne.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.