VISITA AL CASAL DE JOVES LA PALMA (Secundària)

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
Secundària
Objectius: 

- Donar a conèixer l’espai de referència dels joves a la ciutat.

 

- Posar al seu abast tots els recursos i serveis que tenen disponibles.

 

- Crear espais de relació i participació entre l’Administració i els joves.

 

- Augmentar els mecanismes de diàleg i contacte amb els joves a partir dels 12 anys.

Descripció: 

L’activitat consisteix en una visita guiada al Casal de Joves i una explicació de tots els serveis i activitats que s’ofereixen. També hi ha l'opció de fer-se la Targeta Jove per als alumnes a partir dels 12 anys (previ enviament de les dades i fotografia en JPG).

 

L’activitat es divideix en tres parts:

 

1. Visita de l’equipament. Bucs d’assaig, Oficina Jove del Baix Camp, sales per a activitats del Casal de Joves.

 

2. Presentació dels serveis que poden trobar a l’equipament (expedició de la Targeta Jove de Reus, servei de viatgeteca, expedició de carnets internacionals i d’alberguista, pregoner de recursos, espai Internet, assessoraments personalitzats en temes d’educació, treball, salut emocional i mobilitat internacional. Informació sobre activitats d’oci i cultura, cessió d’espais i explicació de totes les activitats que es programen durant l’any: concurs música programació trimestral d’activitats i tallers al Casal, servei de lloguer dels bucs d’assaig).

 

3. Experiència pràctica. La visita finalitza amb una activitat pràctica on es fa una dinàmica de grup participativa  de pluja d'idees sobre activitats o noves idees que els joves proposen per fer durant l'any.

 

En acabar es fa una foto de grup al lloc del Casal que triïn els joves.

 

Si el centre ha sol·licitat la Targeta Jove dels alumnes mitjançant el formulari en línia de la pàgina web de Joventut durant les hores de tutoria,  quan acabi la visita es repartirà individualment a cada alumne.

Requisits: 

Sessions d’una hora.

L’activitat  es fa al Casal de Joves a la Palma, C/ de Castellvell, 24.

Nombre de participants per grup: mínim de 10 i màxim de 25 persones.
És indispensable que el grup vagi acompanyat d’una persona responsable del centre.

Calendari: 
De novembre a juny (tot el curs escolar)
Horari: 

A concretar amb el centre.

Preu: 
Gratuït
Altres: 

Organització: Casal de Joves la Palma. Regidoria de Salut i Ciutadania

Persona de contacte: Carme Gonzàlez

Adreça: C/ de Castellvell, 24 (La Palma), 43204 Reus

Telèfon: 977 010 268 ext. 2481

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.