Activitats i recursos educatius

Galeria imatges: 

Activitats i recursos educatius 2021-2022

icon
NOU!

Promoure el coneixement i consum de l’avellana entre els alumnes i les seves famílies

[+]
icon
NOU!

Proporcionar una bona eina per a l’aprenentatge de l’anglès i fomentar el gust pel teatre.

[+]
icon
NOU!

Conèixer l’estructura i el funcionament bàsic de tots el processos que tenen lloc a l’ETAP. Conèixer la procedència de l’aigua que es tracta a l’ETAP i el seu recorregut abans d’arribar a l’aixeta de casa. Sensibilitzar i conscienciar de la necessitat de l’estalvi d’aigua.

[+]
icon
NOU!

Conèixer la instal·lació encarregada del procés de depuració de les aigües residuals de la ciutat, la seva estructura i el funcionament bàsic de tots el processos que tenen lloc a l’EDAR. Conèixer la procedència de les aigües residuals que es tracten a l’EDAR de Reus i on van a parar una vegada depurades. Sensibilitzar de la necessitat i de...

[+]
icon
NOU!

1. Conèixer les qualitats físiques i químiques de l’element Aigua, la seva distribució en el planeta i la seva importància en el desenvolu­pament de la vida i les societats. 2. Conèixer la relació de Reus amb l’aigua al llarg de la història. 3. Conèixer el cicle integral de la gestió de l’aigua a Reus, actual­ment. 4. Reflexionar al voltant dels...

[+]
icon
NOU!

1. Comprendre com arriba l’aigua a les nostres cases. 2. Conscienciar-se de la cura i ús sostenible dels béns comuns. 3. Iniciar-se en la lectura de plànols. 4. Orientar-se sobre el plànol de Reus. 5. Ser capaç de seguir itineraris.

[+]
icon
NOU!

1. Comprendre com arriba l’aigua a les nostres cases. 2. Construir amb elements encaixables. 3. Fer recorreguts d’un lloc a un altre seguint un itinerari marcat. 4. Potenciar la psicomotricitat fina. 5. Tenir més autonomia i desplegar la imaginació.

[+]
icon
NOU!

Promocionar la lectura de la poesia de Gabriel Ferrater entre els alumnes dels instituts de Reus i donar a conèixer la figura d’un convilatà i la seva transcendència en la literatura contemporània.

[+]
icon
NOU!

Que els infants perdin la por als professionals sanitaris i acostumar-los al contacte amb el món sanitari d’una manera dinàmica i entretinguda per a ells.

[+]
icon
NOU!

 Sensibilitzar l’alumnat envers les actituds sexistes i LGTBIfòbiques que es produeixen sovint en contextos d’oci nocturn. Fomentar actituds i conductes igualitàries en contextos d'oci nocturn. Apoderar l'entorn social per la prevenció de conductes sexistes i LGTBIfòbiques. Donar a conèixer la campanya “Punt final a les agressions sexistes i...

[+]

Pàgines

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.