Activitats i recursos educatius

Activitats i recursos educatius 2019-2020

icon
NOU!

Conèixer la figura de la ballarina reusenca Roseta Mauri i comprendre la seva importància en el món de la dansa. Entendre la complexitat de la formació del ballarí/ballarina com a intèrpret i atleta. A través de la manipulació de material aportat per la formadora (vestits, sabatilles, etc.), aprendre quins han estat els canvis més destacats en la...

[+]
icon

Adquirir un major coneixement de les pròpies emocions i les dels altres. Potenciar actituds de respecte i tolerància.

[+]
icon

- Promoure i millorar els hàbits alimentaris. - Valorar la riquesa alimentària del nostre medi. - Conèixer el mercat i veure els aliments al natural.

[+]
icon

Espais familiars. Acompanyar les famílies amb els seus fills i filles, buscar estratègies educatives, promoure la reflexió i la participació sobre els dubtes, angoixes que es produeixen en el procés educatiu dels seus infants compartint un moment de joc com a fil conductor de les sessions (matins i tardes).

[+]
icon

Conèixer la normativa bàsica del gimnàs i els requisits per poder entrar-hi. Conscienciar el jovent de la importància de l’exercici físic. Practicar i gaudir de les classes dirigides.

[+]
icon

Gaudir d’un matí d’activitat esportiva feta a mida pel docent d’Educació Física. El fet de treballar amb el/la tutor/a o  professorat directament permet adaptar-se a les necessitats concretes dels continguts curriculars i el període de desenvolupament.

[+]
icon
NOU!

Explicar l’art de la dansa des de la paraula, el moviment, les imatges il’experiència professional. Facilitar als espectadors les claus per conèixer referents històrics i tècnics del moviment.

[+]
icon
NOU!

Descobrir la Biblioteca, els serveis i seccions, d'una forma lúdica. Es pot triar fer l’activitat a la Biblioteca Xavier Amorós o la Biblioteca Pere Anguera. Fomentar la lectura i promoure l’ús de les normes de la Sala Infantil.

[+]
icon
NOU!

Descobrir la Biblioteca, els seus serveis i seccions, d'una forma lúdica. Es pot triar fer l’activitat a la Biblioteca Central Xavier Amorós o la Biblioteca Pere Anguera. Promoure l’ús de les normes de la Sala Infantil i, sobretot, fomentar la lectura.

[+]
icon
NOU!

Conèixer les famílies d’instruments musicals propers. Descobrir instruments més desconeguts. Apropar el món de la música a les aules de P5 de les escoles. Indagar en les possibilitats del so, la imatge i el moviment. Desenvolupar la capacitat d’observació i la sensibilitat musical. Apreciar les qualitats estètiques, visuals i sonores de...

[+]

Pàgines

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.