TALLER DE PREVENCIÓ DE BULLYING

Cercador d'Activitats

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

icon
A qui s'adreça: 

12-14anys

Secundària
Objectius: 

-Sensibilitzar l'alumnat sobre la problemàtica de l'assetjament escolar.
-Aconseguir la introspecció d'ells mateixos.
-Potenciar l'intercanvi d'idees i el respecte per les diferències, analitzant les possibilitats de millora.

Descripció: 

El taller a l'aula pretén sensibilitzar als joves d'una manera pràctica i vivencial; fomentant el diàleg, la reflexió, la introspecció d'ells mateixos i l'intercanvi d'idees per a la millora de la convivència, tot això mitjançant dinàmiques grupals i visualització de vídeos.
Hi ha possibilitat de realitzar dos sessions a 4rt d’Eso com hores dintre de l’assignatura de voluntariat . La primera sessió es fa explicació preventiva de bullying i sexpreading i a la segona es realitza una sessió pràctica per pensar i realitzar memes i skitquers amb missatges preventius i per aturar situación de ciberbullying i seaxpreading a la xarxes socials .

Requisits: 

-Principalment el taller està adreçat a alumnes de 1er i 2on d’ESO .
-També hi ha la possibilitat de realitzar el taller a demanda d’altres cursos.
-Per la realització del taller és necessari el següent material:
       Projector, ordinador i so.
-Es important que a l’inici del taller estigui tot el material preparat per evitar demora en el taller i aprofitar el temps.
-Demanem
la presència, implicació i participació del tutor durant les sessions.

Calendari: 
De novembre a juny
Horari: 

A convenir amb el centre ( horari de 9 a 14 h)

Preu: 
Gratuït
Organització: 

Organització: Casal de Joves, Regidoria de Joventut
Persona de contacte: Carme González
Adreça:C/ Castellvell 24, 4304 Reus
Telèfon: 977010268
Inscripció: [email protected]

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.