Teatre de l'Orfeó Reusenc

Orfeó Reusenc

El Teatre de l’Orfeó Reusenc, amb una capacitat per a 210 persones, es va remodelar l’any 1989 per donar millor cabuda a les actuacions de les diferents seccions que formen l’entitat: esbart dansaire, ball de bastons, sardanes, massa coral i l’elenc teatral.

Entre les produccions teatrals més destacades, a més de tenir una programació estable de teatre clàssic català, manté com a tradició la representació any rere any d’Els Pastorets. Actualment també és reconegut per organitzar la Rifa de la Confitura per Tots Sants, "Els Pastorets: Belluguet i Bieló" per Nadal i l'espectacle "MISERICÒRDIA: De Reus al Cel" al setembre.


Teatre de l'Orfeó Reusenc
C/ Sant Llorenç, 14 
43201 Reus
Telèfon 977 310 956 / 628 49 78 31  
Web: www.orfeoreusenc.cat
Facebook: Orfeó Reusenc / Instagram: @orfeó_reusenc / Twitter: @OrfeoReusenc
[email protected]

Venda d'entrades
A taquilla una hora abans de cada representació i anticipada a la plataforma www.entrapolis.com 

Orfeó Reusenc
Orfeó Reusenc
Carrer de Sant Llorenç, 14
Tel. 977 31 09 56

Carrer de Sant Llorenç, 14

Orfeó Reusenc

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.