Ciutat de la Música 2018

«Reus, Ciutat de la Música 2018» és un esdeveniment cultural que es proposa diferents objectius per posar en valor l'activitat musical que es fa a Reus, al Camp de Tarragona i a tot el país. Ofereix la ciutat com a escenari per promoure tot tipus de propostes relacionades amb la música.

La voluntat és fer de tots els carrers un espai de música compartit, acostant diferents propostes i estils, pensant en tots els públics i donant visibilitat a tota l'activitat ordinària que es fa a la ciutat.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.