Procés participatiu per la Reforma Horària

L'Ajuntament de Reus s'adhereix al procés participatiu de la Reforma Horària impulsat per la Secretaria de Transparència i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya i Iniciativa per a la Reforma Horària.

Del 7 al 16 de novembre de 2016, s'organitzen a Reus, a través de Mas Carandell, diverses accions sota el nom «Reus, capital dels horaris»

Objectius

1. Donar a conèixer a la ciutadania els reptes i les oportunitats que ofereix la reforma horària.

2. Promoure el procés participatiu perquè la gent de Reus expressi la seva opinió sobre com fer efectiva aquesta adaptació dels horaris actuals al de format europeu.

Us podeu descarregar el PDF de les sessions a Reus al peu de la pàgina. 

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.