Reus recicla bé

Una vegada completat el desplegament de la nova contracta de la brossa i la renovació de tots els contenidors de la ciutat, l’Ajuntament de Reus impulsa la campanya «Reus recicla bé», amb l’objectiu de millorar la recollida selectiva a la ciutat.

La renovació de la contracta de la brossa ha incorporat l’augment del nombre de contenidors fins als 2.100 i de noves ubicacions per a la recollida selectiva de residus. S’han incrementat en 182 les àrees completes de recollida selectiva amb les cinc fraccions, passant de 238 a 420 àrees completes.

Campanya Reus Recicla Bé

Carpa informativa 2022 i repartiment de kits de reciclatge domèstic

Per tal d’apropar la campanya als barris, la carpa informativa itinerant, formada per un equip de dos educadors ambientals, va visitar els diferents barris entre el 9 de maig i el 15 de juliol. Des de la carpa es resolien tota mena de dubtes vinculats al reciclatge i la recollida selectiva i, a més a més, es recollient les queixes i suggeriments de la ciutadania sobre le noves ubicacions, neteja viària, etc ... També es detectaven incidències per evitar conductes incíviques i es derivava al servei de visita a domicili les persones que podien millorar el reciclatge.

A partir d'ara es podrà passar a buscar un kit de bosses de selectiva de colors i un iman per domicili, presentant el DNI justificant l'adreça del domicili, a les oficines de Medi Ambient del Mercat Cetral (c/Josep Sardà i Cailà, s/n, 1a planta)

Organització del reciclatge a casa. Demana el contenidor d’orgànica i les bosses per reciclar bé a casa!

Els veïns i veïnes que tenen dubtes o no saben com organitzar el reciclatge podran demanar cita prèvia amb un educador/a ambiental que visiti les seves llars per a donar-los assessorament. Aquest servei es podrà sol·licitar a través del portal de cita prèvia de l’Ajuntament a partir del 9 de maig: 

https://seu.reus.cat/seu/carpetaCiutadana/tramit/49258

En aquest cas se’ls hi facilitarà un contenidor d’orgànica de 10 litres, 3 bosses de colors de recollida selectiva i un magnètic explicatiu sobre el reciclatge.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.