Reus recicla bé

L’Ajuntament de Reus impulsa la campanya «Reus recicla bé», amb l’objectiu de millorar la recollida selectiva a la ciutat. Reus disposa de 2.100 contenidors i 420 àrees de recollida selectiva amb les cinc fraccions i busquem la implicació de tota la ciutadania per reciclar més i millor.

Campanya Reus Recicla Bé

Bosses de reciclatgeL'Ajuntament posa a la disposició de la població el kit de bosses tricolor a partir del 25 de desembre de 2023, amb el finançament de Ecovidrio i Ecoembes. Aquest kit es pot recollir gratuïtament a les oficines de Medi Ambient del Mercat Central (carrer de Sardà i Cailà s/n, 1r pis). Caldrà acreditar que es ciutadà de Reus i es dona un kit per domicili. Per a més informació podeu contactar a través de [email protected].

Organització del reciclatge a casa. Et portem el teu kit de reciclatge a casa i t'adjudem a organitzar-te!

Si tens dubtes sobre com organitzar el reciclatge a casa teva, demana cita prèvia amb un educador/a ambiental que visitarà la teva llar per donar-te assessorament. Aquest servei es pot sol·licitar a través del portal de cita prèvia de l’Ajuntament fins al 15 de maig de 2024:

https://seu.reus.cat/seu/carpetaCiutadana/tramit/49258

En aquest cas, et facilitarem tres bosses de colors de recollida selectiva i un magnètic explicatiu sobre el reciclatge.

Campanya amb el suport de:

Logo ecovidrio Logo ecoembes


Vídeos Relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.