Recollida de mobles i altres voluminosos

L’Ajuntament de Reus disposa des de l’any 2001 d’un servei de recollida de mobles i altres residus voluminosos. A través del formulari que trobeu en aquesta pàgina o a través del 977 010 010, podeu sol·licitar el servei de recollida per desfer-vos correctament d’aquests tipus de deixalles.

Caldrà baixar el voluminós al costat del portal de casa (mai al costat del contenidor) en el moment que s'indica, i el servei passarà a recollir-lo de manera gratuïta.

Què són els voluminosos?

Són els residus que, per les seves dimensions considerables, no es poden posar en els contenidors d’escombraries del carrer. S’han de tractar a la deixalleria, on es classifiquen segons el material que què es composen per tal portar-los als gestors més adients. Els residus denominats voluminosos són, per exemple, mobles i trastos vells, catifes, matalassos, electrodomèstics, persianes, etc…

Horari de recollida

L'horari per deixar el voluminós en el lloc indicat és de dilluns a divendres, de 18:00 a 21:00, i s'ha de deixar el mateix dia que marqueu en la petició. El servei passarà a recollir-lo entre les 21:00 i les 6:00 h. L'hora màxima per demanar la recollida el mateix dia són les 21h.


FORMULARI: Demana la recollida de voluminosos

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.