Teatres

Reus és un dels centres teatrals més importants del país. 

Espectacle al Teatre Fortuny.

Els teatres de Reus formen una xarxa difícilment repetible en el panorama teatral català: Fortuny, Bartrina, Bravium, La Palma (teatre a l’aire lliure), l’Orfeó Reusenc, el teatre de l’IES Baix Camp i el teatre la Salle formen la xarxa d’equipaments teatrals de la ciutat, amb una capacitat per a més de 3.000 espectadors. 

Són set escenaris que es coordinen per oferir una programació conjunta i de qualitat amb estrenes i produccions de primer ordre.

Els Teatres de Reus mantenen un programa estable durant tot l’any, amb una oferta escènica diversa i rica en espectacles de teatre, música, dansa, opera, mim i circ.

A més, els escenaris estan integrats en els cartells dels diferent Festivals que es fan a la ciutat: Trapezi, Cos, Festivals d’Estiu, FEC (festival de curtmetratges), Festival de Jazz...

Teatresdereus.cat

El web www.teatresdereus.cat agrupa tota l’oferta teatral de la ciutat en un sol espai a internet. El web és una eina al servei de la marca Teatres de Reus, pensada per posar en valor la potència de l’oferta teatral (equipaments, programacions, produccions, festivals) que es fa a la ciutat, tant des dels estaments públics com des de les entitats.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.