Adscripcions de centres

Per al curs 2023-2024 les adscripcions són les publicitades en aquest apartat (a fitxers adjunts trobareu la seva publicació oficial al DOGC)

Per accedir al primer curs d'educació secundària obligatòria en un institut, té preferència l'alumnat que procedeix del centre educatiu que hi és adscrit.

A fitxers relacionats trobareu la resolució del Departament d'Educació per la qual es fa pública l'adscripció de centres educatius, sostinguts amb fons públics, dels Serveis Territorials del Departament d'Educació a Tarragona, als efectes de procediment d'admissió d'alumnes. 

 

Escola Cèlia Artiga Institut Gaudí
Escola Doctor Alberich i Casas Institut Baix Camp
Escola Eduard Toda Institut Roseta Mauri
Escola Els Ganxets Institut Gaudí
Escola General Prim Institut Baix Camp
Escola Isabel Besora Institut Roseta Mauri
Escola Joan Rebull Institut Gabriel Ferrater i Soler
Escola La Vitxeta Institut Domènech i Montaner
Escola Marià Fortuny Institut Josep Tapiró
Escola Misericòrdia Institut Gaudí
Escola Montsant Institut Domènech i Montaner
Escola Mowgli Institut Domènech i Montaner
Escola Pompeu Fabra Institut Gabriel Ferrater i Soler
Escola Prat de la Riba Institut Baix Camp
Escola Rosa Sensat Institut Roseta Mauri
Escola Rubió i Ors Institut Salvador Vilaseca
Escola Sant Bernat Calvó Institut Josep Tapiró
Escola Teresa Miquel i Pàmies Institut Salvador Vilaseca
Col·legi Sant Pau Institut Gabriel Ferrater i SolerD'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.