Calendari de preinscripció


2n CIcle d'educació infantil, primària i ESO del 13 al 22 de maig i  formalització de la matrícula del 13 al 17 de juliol. 

Batxillerat del 27 de maig al 3 de juny i formalització de la matricula del 8 al 14 de juliol. 

Cicles formatius de grau mitjà  i d'arts plàstiques i disseny del 2 al 8 de juny i formalització de la matrícula de l'1 al 7 de setembre.

Cicles formatius de grau superior  i d'arts plàstiques i disseny del 10 al 17 de juny i formalització de la matrícula de l'1 al 7 de setembre.


D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.