Anabel Martínez Serrano

Ana Isabel Martínez

[email protected]

Neix a Reus el 18 de novembre de 1969 a Reus, mare d’una filla.

Va cursar estudis de Tècnica Superior en Integració Social, la Diplomatura en Educació Social i el diploma de Postgrau en gestió pública dels Serveis Socials locals.

Va ser secretària de l’associació de veïns del Barri Montserrat i membre de la junta de la Federació d’Associacions de Veïns de Reus (FAVR). També va col·laborar en el programa de Radio “Entre Veïns” de Radio Jove Reus 107.5.

Va ser delegada de personal de l’IMSST i encara sindicada a CCOO.

Actualment és membre de l’executiva local del PSC, al capdavant de la sectorial social de l’agrupació de Reus, membre de l’executiva de la Federació del Camp de Tarragona on porta la secretaria de Ciutadania i Diversitat i membre del consell Nacional del PSC.

Actualment treballa com a coordinadora de l’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona.

.

 

 

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.