Carles Prats Alonso

Carles Prats

[email protected]

Nascut a Reus el 1954, en una família de vuit germans. Està casat i és pare de dues filles.

Va estudiar Ciències Empresarials a Barcelona i ben aviat va començar a treballar, motiu pel qual no va completar la llicenciatura. És màster EADA, Curs per a Directius.

La major part de la trajectòria professional, l’ha desenvolupat a les comarques de Girona, lloc d’on se sent fill d’adopció. Actualment jubilat, ha ocupat diferents càrrecs directius en empreses del sector paperer i el 2012 va decidir tornar a Reus, a l’empresa familiar Emilio MiróSalvat SA, de la qual ha estat director general.

Entre les seves aficions culturals hi ha el teatre, la música i la lectura de novel·la històrica. És seguidor del Reus Deportiu d’hoquei patins i soci del Círcol i del Centre de Lectura.

Regidor electe per ERC des de 2019.

Regidor dEmpresa i Ocupació.

facebook twitter instagram

Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.